Rejtélyes emberszerű lényt videóztak a kanadai vadonban, nem tudják mi lehet

A nem mindennapi felvétel Kanada egyik isten háta mögötti, vadregényes területén készült, amikor egy utazó egy rénszarvast akart levideózni…. de valami más is előmászott a bokrok közül.

A különös felvétel 2018. július 29-én, a kanadai Gaspésie terület vadregényes tájain átvezető úton készítette Audrée Tanguay Fréchette, aki egy, az út mentén legelésző jávorszarvasra lett figyelmes utazása során. Gondolta videóra veszi, de arra a “dolgora” még ő sem számított, ami az állat mögötti bokrokból mászott elő.

A döbbenetes videótt ITT nézheted meg!

“A teremtmény először egy fa mögé rejtőzött és úgy figyelte a jávorszarvast. Teljesen olyan volt helyzet, mint amikor egy ragadozó becserkészi a zsákmányát. Pár pillanat múltán azonban visszahúzódott a sűrűbe, mintha észrevette volna, hogy figyelik. A szarvas mindebből semmit sem vett észre, önfeledten legelt tovább.”

A videó készítője még sosem látott ilyen lényt. Elsőre emberszerűnek tűnt, de csak elsőre. Jobban szemügyre véve, kiderül, hogy a karjai nagyon hosszúak, teste szürkés színű, és a mozgása teljesen idegenszerű…

Az egész eset emlékeztet egy hátborzongató 2010-es történetre, amikor egy vadász lousianai Baton Rouge város közelében, az erdőbe kihelyezett, mozgásérzékelős vadkamerában talált egy olyan felvételt, amitől aztán hónapokig rémálmai voltak.

A hasonlóság szembetűnő. Az összeesküvés-elméletek kedvelői ilyenkor szoktak előhozakodni azzal a kérdéssel, hogy az ilyen és ehhez hasonló lényel vajon titkos genetikai kísérletekből származnak-e, vagy inkább földönkívüliek-e?

Related posts:

Related posts

Leave a Comment