Egy sofőr kiszállt, hogy elkergesse az egytonnás bölényt az útról – így járt…

A nem mindennapi jelenet a Yellowstone Nemzeti Park területén sem túl szokványos, de hogy valaki annyira bátor legyen, hogy egy kifejlett bölény előtt ugráljon kiabálva és hadonászva, az azért mégsem gyakori látvány…

Lindsey Jones a családdal éppen a parkon keresztül autózott, amikor váratlanul kisebb dugóba került. Ahogy megálltak, meg is látták a forgalmi akadályt, ami nem volt más, mint egy egy tonnás bölény, ami épp az út közepét nézte ki egy kis délutáni kérődzéshez.

Nem igazán akart semerre mozdulni, és mindkét irányba feltartotta a forgalmat. Ilyen esetekben a vadőrök azt javasolják, hogy az emberek ne hagyják el az autójukat, de ha mégis, tartsák meg a biztonságos távolságot az állattól, ami legkevesebb 20 méter.

A család sem szállt kia kocsiból, viszont videózni kezdték azt a türelmetlen sofőrt, aki viszont igen. A férfi hadonászott és kiabált a bölénnyel, így akarta haladásra bírni. A bölény el is indult… felé… íme a videó:

A videót eddig több, mint 1 millióan látták. A vakmerő férfit ugyan fenékbe billentette a jókora állat, de láthatóan csak a büszkesége szenvedett csorbát. Az eset után a bölény komótosan odébb állt.

Related posts:

Related posts

Leave a Comment